Kukicha is produced by using the stems, instead of the tea leaves.
Kukicha made from premium grade Gyokuro tea is called Karigane and has
more delicate and flavorful taste. Our Koi Kukicha is Karigane premium
grade and we guarantee its freshness as we bring this product directly
from our tea factory in Nishio, Japan.
https://www.thematchahouse.com/…/gre…/koi-kukicha-100g.html…
Té Kukicha normalmente se elabora con las ramas sobrantes de la poda
del arbusto del té, pero en el caso del (Koi Kukicha 濃い茎茶) se utilizan
tallos y hojas de Gyokuro y de Sencha de alta calidad. Por eso, su sabor
es más delicado que el Kukicha convencional y, obviamente, un precio
más económico que el Gyokuro puro. Debe infusionarse a muy baja
temperatura (70ºC, 60 segundos).
https://www.thematchahouse.com/…/gree…/koi-kukicha-100g.html
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ReplyDeletematcha powder